Eurosignal kabelløst system

Portable Traffic Signal (PTS) sæt består af to mini-trailere med monterede bærbare trafiksignaler, hver med hjørnestande, radardetektorer, kontroludstyr og solpaneler. Hver trafiksignalenhed indeholder tre 200 mm ultra-lyse LED-trafiksignal lanterner i høj kvalitet og k-bånds radar køretøjsdetektorer.

Produktdetaljer

图片2

Systemet har ingen grundlæggende programmer. Ethvert enkelt program kan meget let indlæses og gemmes. Det kan opbevares i hukommelsen og bruges enten som det er eller i en modificeret version, eller det kan slettes og overskrives. Programmering og synkronisering af de to styreenheder sker via terminalen.

De indstillede tidspunkter, driftsinstruktioner og fejl / fejlmeddelelser vises på displayet. På samme måde kan programydelsen læses fra displayet (dvs. hvor meget grøn tid der stadig skal køre?). Trafiklysfaserne kan indstilles til at imødekomme kravene i det land, som lysanlægget skal bruges i. Lyssignalenhederne kan indstilles til at fungere kontinuerligt med lyset slukket (standby-drift), så der ikke lys- signaler udsendes i løbet af weekenden.


Det interne program vil dog fortsat køre uforstyrret, så signalfunktionen kan genoptages når som helst. Alle signallamper overvåges elektronisk, og enhver fejl, der opstår, vises på det visuelle display. Hvis det røde lys er defekt, skifter systemet til blinkende gult lys. Lyssystemet justeres konstant selv, så det passer til driftsspændingen og de omgivende lysforhold.

Driftsbatteriets spænding overvåges. Advarsel om underspænding resulterer i blinkende gult lys. Enhver advarsel om underspænding vises på displayet. Driften af ​​lyssystemet kan afbrydes uden behov for omprogrammering bagefter. Programmets rækkefølge opretholdes i ca. 20 timer. Enhver fejl i halogenpærerne eller de energibesparende lysdioder vises med det samme. Lyskilderne er beskyttet mod kortslutning.


图片3图片4


Tak for din tid med at læse vores produkter omhyggeligt. Vælg dine ønskede modeller og send os via mail med den ønskede mængde.


Mob./WhatsApp/Wechat:+86-15252528980

Tlf .: +86-514-87323722

E-mail: manager@cnstreetlight.com

Hot Tags: euro-signal kableløst system, Kina, producenter, leverandører, fabrik, firma, engros, køb, nyeste, bedste, produkter
Undersøgelse

You Might Also Like