Hjem > Main Points > Indhold

Faktorer vanskeliggør LED-lys i møbler belysning

Aug 04, 2015

Uanset fra hvilket perspektiv, folk nu LED street lys anvendes på husholdningernes tillid, med udvikling af LED street lamper, fremover, ført hjem belysning til millioner af husstande er uundgåelige, det er også en tendens. Men mens LED udendørs belysningsteknologi har modnet, men under den nuværende udvikling, industri, LED lys i hjem belysning tempo er forholdsvis langsom, hvorfor er det?

For det første er et produkt af højere priser, LED street lamper på grund af omkostningsmæssige årsager, prisen har været høj, især stue lampe, dens pris og lamper priser for langt fra nu, flere gange dyrere selv, til denne pris, hvilket gør det svært for almindelige forbrugere til at acceptere.

For det andet er design LED møbler belysningsprodukter, er et meget vigtigt led i øjeblikket, om de fleste er varmeafledningen. Kun løser køling problemet, bedst kan løse problemet med nedbrydning, men det har været en meget god løsning, så så længe pris nedgang, derefter LED street lys ind i hjem belysning lige rundt om hjørnet.

Derfor, LED street lamper hjem inden for kampagnens største hindring er sin høje priser, i virkeligheden, har gennemgået en konstant udvikling, førte tekniske aspekter er ganske god. Folk bringe energi besparelse fordele ved LED produkter ønskes, som er ført hjem belysning produkter adgang til lejligheden.