Hjem > Main Points > Indhold

Hvordan man laver LED projektører til at købe

Aug 04, 2015

Vi ved alle, at nu LED projektør bruges i mange lejligheder, så vi behøver at vide om LED floodlights alle aspekter af viden, behov for at lære hvordan man laver LED projektører indkøb aktiviteter og sager behov for opmærksomhed i indkøbsprocessen, vi simpelthen sige følgende.

Først og fremmest, vi skal vælge, hvad er først ting at gøre er at se, hvis du har brug for lysstyrke (MCD) projektører, fordi forskellige lysstyrke hvis prisen er forskellig, i almindelighed disse lamper også skal overholde laser-niveau klasse I standard, dette valg vil være mere tryg.

For det andet er studiet på antistatisk, LED projektører med forholdsvis lang levetid, pris ikke kommer billige, snarere end statisk end 700V LED projektør er også nødvendigt at anvende forskellige gange, for at finde dig selv på linjen.

Igen er for at vælge bølgelængde LED oversvømmelse lys farver skal være konsekvente, men relative priser er ikke lav, nødt til at producere farve produkter skal opfylde disse krav.

Så er der lækage aktuelle krav, lækage strøm på LED projektør er relativt en kortere levetid, priserne er ikke meget høj.

Så er der stråle vinkel valgmuligheder, hvad vinkel, du skal vælge hvilken slags produkt, hvis du vælger er scattering vinkel du har brug for bedre priser findes, fordi det er en speciel type af bjælke vinkel, design og brug af effekter er god.

Så er der besluttede efter lyset og du vælge hvilken slags LED projektører, generelt mindre lumen LED projektører vil være relativt meget længere levetid og selvfølgelig priserne er ikke billige.

Derefter se på hvilken type chip størrelse og længde af anvendelse, udvælgelse af Japan-os chip priser end Taiwan og billigere indenlandske chip, den overordnede kvalitet og ydeevne af chippen er relativt godt, og prisen bliver proportional, godt valg af chip er nøglen til at finde gode LED projektører.

Sidst er kolloid af Vælg har, General LED Pan lys lampe af kolloid er epoxy-harpiks og høj kvalitet af LED Pan lys lampe på behovet har mere god anti-UV og brandmæssige, vi i Vælg Hvornår du kan efter behov for udvalgte, også sikkerhed kan Shang af opfattelse er er vigtige for, efter alle ønsker at vælge god LED pan lys lampe skal til første bekymring om det af sikkerhed ydeevne , eller bag syntes sikkerhed problem på dårlig løsning har.