Hjem > Main Points > Indhold

LED Street lampe har sine fordele og ulemper

Aug 04, 2015

LED Street lampe er nu blevet det bedste valg for energibesparende genopbygning projekt, ikke kun på grund af dets miljømæssige forurening, mindre strømforbrug, men også fordi det har karakteristika af høj lys effektivitet, lang levetid, så mere og mere LED lys som folk siger, at et kendt objekt. Nedenfor tale vi kort om fordele og ulemper ved LED gade lamper.

Først og fremmest fortælle os om fordelene, og vi alle ved led lys lys i envejs, uden diffusion, så lys effektivitet forbedres, desuden at bruge kvadratiske optisk design til at fremme energibesparelser, samlede effektivitet, og også klarede sig godt på den lyse farve, stærkere end virkningen af højtryks natrium lampe. Desuden det vigtigste punkt er et år mindre end 3% af lys dæmpning, for samlet effektivitet af LED street lamper har en stor hjælp, suppleret med automatisk energibesparelse enheder du bedre kan spille sin rolle. Over 50.000 timer brug af liv og enkel installation trin utvivlsomt er LED street fordele, mere alene miljømæssige materiale har, så kan sagde LED Street i samlede ydeevne Shang også er god, mest Lad er utrolig af dets fremragende termiske kontrol har, end traditionelle Street god har mange i sommeren termisk stadig på kan vil temperatur kontrol i 45 grader følgende er en let , for mange kommunale tekniske udvalg LED Street som vigtigste af energi-besparende værktøj også på ikke mærkeligt har, hvis bruger LED-lys til at erstatte HPS hele mindst sparer 60% af magt, og kræver ekstremt lave vedligeholdelsesomkostninger.

Men LED lamper har også noget af det, som relativt lavt strømforbrug enkelt LED, ikke parallelt, så effekten er ikke indlysende, hvidt lys førte sig selv på grund af konstruktionsfejl, LED street lys er tilbøjelige til at "gul", hvilket er hvad vi kalder spot, mens sit engagement til uensartet blev brugt af mange LED-lys er en hovedpine for dem der. Der er en række forholdsvis høj effekt LED Street lampe på den kølende effekt ikke er indlysende, og med tilstrækkelig varme LED Street lampe lysstyrke, der vises vil være utilstrækkelig, så vi ønsker at bruge LED-lys, bedre ikke bruge magt er forholdsvis stor.

Ovenfor vi simpelt sagt har om på LED street nogle fordele og ulemper, mener med traditionelle street bruges af højtryks natrium gradvist blev dens alternative, LED Street bliver mere og mere generelle og udvalg LED Street for nationale energi efterspørgsel og højdepunktet af modsætninger også er ikke små lethed rolle, især for hele kommunale ingeniør for udvælgelse har godt af LED Street til spare omkostninger og optimering ved hjælp af effektivitet Shang har stor hjælp. Vi ønsker at købe god LED-lys, kan du ifølge styrker og svagheder i markedet for at købe, kan også bedre finde din egen ved hjælp af LED-lys. Forstå virkelig ikke du kan finde nogle fagfolk til at forstå markedet.