Hjem > Main Points > Indhold

Førte gaden gradient lysenergi Darling

Aug 04, 2015

Er sagde hen til nyde, olie af minedrift volumen har langt Super forventet, sandsynligvis i antal hvide år Hou vil vil gøre det minedrift, sådan af energikrisen i øjeblikket har i global har opstået, menneskets sociale udvikling uden kvalitet energi syntes og avancerede energi teknologi af bruger, fra definerede Shang sagde, energi er menneskelige sociale udvikling af materiale baseret, mest af effekten af , er på en national økonomisk udvikling har effekt, magt også ikke undtagelse, traditionel gade for magt, men førte Street er blev har efter rookie.

Solar lys solstråling energi, ved hjælp af solpaneler til at oplade batterier i løbet af dagen og natten batterier bruges til strømkilde, uden komplekse og dyre pipeline, justerbar belysning layout, sikkerhed og energi besparelse og forurening-fri, uden manuel drift er stabil og pålidelig, spare penge på elregningen og vedligeholdelsesfri.

Dybest set, solar funktioner herunder universal, soliditet, store og langsigtede, her kommer vi til fordelene ved LED lamper:

1, LEDled lampen installationen er enkel og praktisk, uden kabel som normale gadelygter, såsom teknik, der skal kun være én base monteret, alle ledninger og kontrol dele er placeret i rammen, danner en helhed.

2, LED lyser lave omkostninger til drift og vedligeholdelse. Kør til automatisk kontrol af systemet som helhed, uden menneskelig indgriben og lidt vedligeholdelsesomkostninger.

3, LED street lys ved hjælp af solenergi, fuld udnyttelse af solenergi ressourcer, for at afhjælpe manglen på konventionel energi er positive.

LED-lys har mange fordele, men der er stadig nogle mangler, på den nuværende energikrise, men led gadelamper er i overensstemmelse med begrebet miljøbeskyttelse og energibesparelse, jeg tror, at i den nærmeste fremtid med udvikling af videnskab og teknologi, led lampe ydeevne vil fortsætte med at forbedre, mangler vil fortsætte med at forbedre.