Integreret alt i et solstrålelys

Yangzhou Bright Solar Solutions Co., Ltd, kendt som BR SOLAR, oprettede i 2007, er en Top Solar Solution Provider Pioneer og førende producent af Split og alt i et integreret solcellelys og solenergisystem og højteknologisk virksomhed.

Produktdetaljer

Video Beskrivelse


Yangzhou Bright Solar Solutions Co., Ltd, kendt som BR SOLAR, oprettede i 2007, er en Top Solar Solution Provider Pioneer og førende producent af Split og alt i et integreret solcellelys og solenergisystem og højteknologisk virksomhed. Vi har vores produktive fabriksdækker 3800 M2, og mere end 220 medarbejdere, der er i stand til at fremstille de bedste og nyeste alt sammen i et integreret sollys-gadelys, alt i én integreret solcelleledet gadelys, vores alt i én integreret sollysbelysningsprodukter er med succes anvendt i mere end 114 lande inklusive Vestafrika som Nigeria, Cameroun, Burkina Faso osv .; Nordafrika som Marokko, Algeriet osv. Mellemøsten som UAE, Libanon, Qatar osv.; Sydøstasiatiske øer som Filippinerne, Malaysia, Thailand, Indonesien osv. Oceanien som Australien, Papua Ny Guinea osv.


BR SOLAR har 10 innovative R& D-teammedlemmer, der ved at udnytte deres 15-20 års brancheerfaring hver, får os til at skinne ud fra konkurrencen blandt gadenavneindustrien i solen, som både er delt og alt sammen i en integreret design. Vi har vores egne brand" BR SOLAR" og "AS SOLAR", som har støttet vores kunder, gør nr. 1 på deres målmarked, og vores R& D-team kan udvikle kundetilpassede produkter i henhold til kundernes behov. Vi tager QC alvorligt og ansætter 8 teknikere, der strengt implementerer strenge standarder for at sikre, at vores produkter opfylder CE-, FCC- og RoHS-direktivets standarder. Vi er også en certificeret producent af en ISO 9001: 2008, IEC, SONCAP, BIS, PVOC& COC, SASO, CIQ, FCC, CCPIT, CCC, IES, TUV, IP67, AAA-godkendt producent& Eksportør af alt i et integreret solcellelys, alt i et integreret LED-gadelys osv.

image002(001)


Integreretalt i enSolar Street Lights

Kort introduktion af Integratedalt i ensollys gade lys:
Vores integrerede solcellelys, også kaldet integreret alt-i-sol-gadelygte, der integrerer de grønne energidele solcellepanel, LED-lampe og LiFePO4-batteriet i et enkelt produkt med menneskeligt intelligensinduktionssystem til automatisk at kontrollere belysningstilstanden.

201907011105159484395

BR SOLAR Integratedalt i ensollys gade lys fordele:
♥ Alt i ét / integreret design, intet behov for ekstra kabel, let at sende, installere og vedligeholde.

♥ Med CE, ROHS, IES, IP66, IK10 testrapport.
♥ Drevet af solenergi, let at få den energi, miljøvenlig.

♥ Kompakt volumen og let design sparer fragtomkostninger og installationsomkostninger
♥ Brug af American Cree Chip, Philips-chip , ultra lys til 140-180LM / W.

♥ Rustbestandig, støvsikker og vandtæt IP66.
♥ Med følsom PIR bevægelsessensor + natføler, intelligent og energibesparende.


Alt i et integreret solcellelys Produktdisplay:


image004(001)

image006(001)

Vide Range afBR SOLARintegreret sollys-LED-gadelys:
Vi har 10W, 20W, 30W, 40W, 50W, 60W, 70W, 80W, 100W, 120W, 150W alt i et integreret solcellelokalys, Integreret alt i et solcellelokalys, alt i et integreret solcellelad gadelys,
integreret alt i et solcellelithium-gadelys, integreret alt i ét sollys-gadelys med indbygget batteri;
integreret alt i et solenergi-gadelygte, PIR-sensor integreret alt i ét sollys-gadelys, bevægelsessensor integreret alt i et sollys-gadelygter, integreret alt i et solcellelokalys med lithium-batteri, integreret alt i et sollyselys. til dit valg, og vi kan tilpasses efter dine krav!


Integreret alt i et projekt show:


image008(001)

image010


Alt i én integreret sollysfabrikSkærm

image012(001)


Firmacertifikater

image014


Vores kunder

image016(001)


Blooming Seasons Vi er de bedste

1


Kære chef eller indkøbschef,
Tak, fordi du læser vores websted for Alt i én integreret solcellelys nøje, hvis du har detaljerede krav eller dit eget designkrav, kan du sende os e-mailen.
Hvis du ikke kender designet, kan du fortælle os vejforholdene, som vejlængde, vejbredde, hvor mange baner? Det bruges til at oplyse byens store vej eller oplyse den lille landsvejsvej? Så vi kan designe til dig.
Du skal også fortælle os fra hvilken by du er fra, så vi kan kontrollere sol- og vejrforholdene, inden du laver design.
Send venligst mail til admin@cnstreetlight.com,manager@cnstreetlight.com

Eller kan ringe til os 24 timer tilgængelige eller tilføje vores WhatsApp: +8615252528980
Tak igen for din tid og håb, forretning sammen for et stort marked med Alt i et integreret solcellelukselys.

Hot tags: alt sammen i et integreret solcellelokalys, integreret alt i et solcellelokalys, alt sammen i et integreret solcelleladet gadelys,
integreret alt i et solcellelithium-gadelys, integreret alt i ét sollys-gadelys med indbygget batteri;
integreret alt i en solenergi gadelygte, PIR-sensor integreret alt i et sollys-gadelys, bevægelsessensor integreret alt i et sollys-gadelygter, integreret alt i et solcellelokalys med lithium-batteri, integreret alt i et sollys-sollys, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, virksomhed, engros, købe, nyeste, bedste, produkter

Hot Tags: integreret i ét sollys, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, virksomhed, engros, købe, nyeste, bedste, produkter
Undersøgelse

You Might Also Like