Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

Kan du finde glas i det?

Nov 09, 2018

Mange kunder lide at sige "Jeg kan få meget billige batteri fra andre leverandører

Mange klienter som at sige "Jeg kan få meget billige batteri fra andre leverandører", så hvad med kvaliteten? Som vi alle ved, forskellige pris med forskellig kvalitet, mange dårlige leverandører snyd på håndværk og materialer til at spare på udgifterne, så at deres pris er meget lav og kan tiltrække nogle klienter, der ikke er professionelle. For disse dårlige kvalitet sol batteri, ja, kan det normale arbejde i den første uge, men det er falsk udseende, efter en uge, vil du finde El magt, at batteriet kan oplade stiger, hvis lang tid arbejder på denne, batteri vil bryde hurtigt.

Vi fortalte disse situation til kunder, der køber billige batteri, vi håber dem kan kontrollere kvaliteten, men ikke bare tiltrukket af lav pris, men de lyttede ikke.

 图片4hg

I dag er en af vores klienter, Afrika bevise, vi har ret med handling. De finder den batteri ikke arbejde (køb fra andre leverandør), så pried op boksen batteri til at kontrollere, hvad der skete, viser det 50% bly plade blev erstattet af fælles glas! Utroligt!

 

Hvis kunder køber fra BR Solar, vil ikke denne situation ske, vi aldrig snyde klienter! Vi Sørg for hvert stykke batteri bruger autentiske materialer og ikke bange for klienter til at kontrollere, holde god kvalitet er vores princip!

 

Vi, sol-BR, behandle kunder som vores Gud, koncentrere sig om kvalitetskontrol.

Hvis du vil vide mere om os, velkommen til at indtaste www.cnstreetlight.com.

Tel: + 86-15252528980 Mail:manager@cnstreetlight.com