Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

BR SOLAR 2kw solsystem i Jemen

Nov 05, 2018

Som du ved, er Solar System almindeligt anvendt til de områder med strømmangel og ustabilitet, Jemen er et krigsheret land, og det er selvfølgelig nødvendigt.

Denne klient købte solpanel, solbatteri, solcelleindretning fra andre leverandører før, og han tøvede med at købe fra os på grund af prisen, til sidst valgte han os efter at have kendskab til vores kvalitetskontrol og garantitid, og vi udsteder garantibevis med vores firma frimærke.

Efter at prøvebestillingen blev sat til 2kw fuldt set solsystem, forsøgte vi vores bedste for at gøre prøverne så god som muligt, og vores R & D afdeling afprøvede dem omhyggeligt med perfekt præstation.

图片2

Til sikkerhedstransport på fragtvejen til Jemen pakker vi dem med træhus. Så varerne er 100% i god stand, når kunden modtager den. Han var meget tilfreds med vores gode service til prøveproduktion, levering, pakning, forsendelse ...

Han efterlod en besked "Good BR SOLAR" til vores facebook efter test af solsystemet, 3 meget enkle ord gør os glade og meningsfulde.

Som kunden sagde, vil han snart placere bulkbestilling for 200 sæt.

Vi BR SOLAR behandler kvalitet som vores firma liv hele tiden.

Hvis du vil vide mere om vores produkter, så kontakt os eller velkommen til at gå ind på www.cnstreetlight.com

Tlf .: +86 514 87323722 ︱ Mail: system@cnstreetlight.com

图片3