Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

BR SOLAR-Kinesisk Valentinsdag

Aug 28, 2017

I dag er kinesisk Valentinsdag, vi ønsker alle elskere kan have en god Valentine.We sagde: Happy Night of Qi Xi.

Det er en traditionel festival i Kina, den syvende dag i den syvende månemåned, der falder den 28. august i år. I dag aften møder Niu Lang og Zhi Nv på en bro af magpies over Mælkevejen. Kinesiske grannier minder om unge folk, at de ikke ville se nogen magpies i aften, fordi alle magpiesne har forladt at danne en bro i himlen med deres vinger for at de skal mødes.

Ligesom Valentinsdag i vestlige lande festival er der så meget vægt på at give chokolade, blomster og kys. Denne tendens bliver mere og mere populær i vores land, i dag tidligere om morgenen blev vi overraskede over at modtage nogle gaver fra vores chef, det vil sige Fantastisk pakning chokolade og smukke blomster. Dette er vores firma's skikke at holde hvert år. Denne adfærd udtrykker virksomhedens bekymring og kærlighed til medarbejderne, så kvindelige kolleger bliver glade kvinder. En sådan god leder er vores velsignelse, vi kan mærke selskabets kærlighed til sine medarbejdere.

Vi er en familie. Flytede, glad!

1.jpg

2.jpg

Vi, BR SOLAR, Behandle kunden som vores Gud, vær opmærksom på kvalitet.

Hvis du vil vide mere om os, velkommen til at skrive : www.cnstreetlight.com

 

Tilsynsførende Ved BR SOLAR, Anvendt I Mere end 110 Lande.

Tlf .: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Tak for din tid at læse og dele informationen fra UAE 420pcs lithium batteri, og hvis du er interesseret, send mail eller ring til os.