Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

LED High Bay har i øjeblikket universel anvendelse

Aug 04, 2015

LED highbay i dag mange råvarer er begyndt at dukke op i markedet, mange mennesker har tilkendegivet, at sådan en tilstand af markedet mennesker er bekymrede, highbay og high-tech produkter, til ikke-Bay lys tekniske erfaring at dette på grund af fortjeneste udvikling. Dette er utvivlsomt ked highbay marked, for highbay engros virksomhed er en risikobetonet investering. Sige, hvis denne gruppe arbejder fattig minearbejder lampe på webstedet er tilbøjelige til at være årsagen til nogle ulykker sker, minedrift lys hvert skridt af produktionen ikke kan ignoreres.

LED høj Bay har i øjeblikket universel anvendelse i verden, men der er mange producenter af kølelegeme af høj effekt LED minedrift lys ikke har fundet en bedre løsning nu stole på en enkelt aluminiums varmeledningsevne har opfyldt kravet om varme varmeledning LED minedrift lys. Effektiv varmeledning derude vil ikke påvirke lampe liv. Varme varmeafledning teknologi for minedrift lampe beslutningstagere er langt den mest kritiske. Men som teknologien fortsat forandring og innovation, også arbejdede i highbay radiator. Rolle køleprofil er absorberet substrat chip varme bestået, og derefter spredes i miljøet og sikre LED chip temperatur normale.

High Bay, dette år markedet viser en stigende tendens, hvis kan hæve den tærskel, som på grund af høje priser på markedet, vi ville have noget at sige, men bekymringen er, at nu er der mange varemærkeforfalskede produkter på markedet er også at optage plads på markedet til meget høje priser, gør det vanskeligt at skelne mellem sandt og falsk. Highbay grossister, de fleste forstår ikke teknologien, de ikke gør noget for at sælge produkter, eller Vælg en kraftfuld skala, har en meget stor markedsandel og gode omdømme af producenter af masserne. LED highbay priser højere for råvarer i relaterede sektorer reguleres, klarere vil der skulle ske.