Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

Nye soldrevne grønne lys Pop

Aug 04, 2015

Som alles bevidsthed om energibesparelser og miljøbeskyttelse steg, lavt mange produkter på værdi for pengene forbrug og energibesparelser retninger i udvikling. På vores side, og mange offentlige faciliteter samt. Nu, er populære i udlandet nye soldrevne miljøvenlige gadelygter, kan være drevet af solenergi og gjort store bidrag til energibesparelser og miljøbeskyttelse.

Denne nye miljøvenlige lamper LED lyskilde med en højde på 4,5 meter, efter en bestemt beregning, kan opfylde kun i maksimal grad belysning behov. Gadelygter med sol fotovoltaisk udstyr, installeret på toppen af lampen i en skrå måde, hver gadelygte PV enheder et areal på op til 1,3 meter. Når alt for solrigt Hvornår du kan have et højdepunkt arbejdsydelse kraft i solceller som 165-190Wp.

Hver lygte har en indbygget to batterimoduler kan gemme 230 ampere timer af magt, kan opfylde behovene hos belysning om aftenen. Men for at være på den sikre side, de nye lys også er tilsluttet elnettet, kan garantere for regnfulde dage i træk afskåret fra blive solenergi, er stadig i brug. Desuden indbygget intelligent kontrolsystem, kan du også beregne solopgang og solnedgang gange for år, således at du kan styre switche.