Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

Bærbare soldrevne hus vist i Shanghai til posten USA

Aug 04, 2015

Tongji University studerende til at designe og bygge mobile solar container på 16 Shanghai, giver en ny måde for folk af CO2-liv, og vil blive afholdt i Washington i September i år 2011 USA Solar Decathlon.

Den samme dag, omkostninger $ 250.000, 6 containere er samlet i den y-formet rum, fuldt udstyret med møbler og elektriske apparater, alt leveret af solenergi i hjemmet "Sun værelse container" tiltrak opmærksomhed.

Journalister på scenen så, alt 90 kvadratmeter plads, kan rumme op til en familie af "behagelig" solar hus, bambus gulvbelægning på gulvet, den ene side af huset der er en sammenklappelig seng, seng afhente efterfulgt af kabinettet. Anden siden er fuldt udstyret køkken og badeværelse, tag opsætning af solpaneler til at levere elektricitet og varmt vand, levende vand af spildevand luftrensning system. Lille stue har både en restaurant og bibliotek funktioner. Huse syd gennemsigtige, 2 beholdere hver 120 graders vinkel installation er designet til at give maksimal synsvinkel. Gulv til loft glasdøre af container link direkte til eksterne terrassen og baghaven før. Kun huse store metal låsen på begge sider, vil tjene som en påmindelse om denne dejlige hus forbundet med de tunge container.

"Loft og væg og jorden er med høj ydeevne af nye vakuum isolering bord; vil solens varme sæt varme og aircondition spildvarme genbrug, integreret for én, forbedre har sol af General ved hjælp af effektivitet ", projektleder, og Tongji Universitet grøn bygning og den nye energi Research Center administrerende vicedirektør Tan Hongwei indført har solen boliger integreret af flere elementer energibesparende byggeteknik, som ved hjælp af guide lys rør vil naturligt lys introduceret til indendørs belysning , tag konfiguration har regn samling og i vandet tilbage med systemet, maksimum til ved hjælp af naturressourcer,.

Derudover kan indendørs miljøovervågning, energistyring, udstyr management, og alle andre digitale, oplysninger visualisering, boliger produktion, energiforbrug, miljø og andre oplysninger i realtid visuelle display, 3G-mobiltelefoner og andre mobile terminal også bruges til fjernovervågning.