Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

Solar hvordan at flytte til en by?

Aug 04, 2015

I øjeblikket, solar, opbygning af integrerede solenergi termisk udnyttelse enterprise er placeret i talrige front til at leve igennem. Gør det ikke, betyder at virksomheder vil miste initiativ i fremtiden konkurrencen på markedet. Gør, ansigter fra producenter overgangen til en systemintegrator i sump.

Dette år, mange indenlandske sol vand opvarmningsanlægget forretning en smule deprimeret: landskab politik effekt svækker, markedets efterspørgsel, svag konkurrence, står byerne overgangen i landdistrikterne, er afhængige af landdistrikterne markedet og fugtig overlevede slutningen af dagen.

Regelunderstøttelse er gradvist stigende

I landet på mellemlang og lang sigt udviklingsplanen for vedvarende energi, tydeligt identificere mål at fokusere på udviklingen af solenergi termisk udnyttelse i byen at fremme integration af solar arkitektur, sol vand varme projektet og opførelsen af solens varme og køling demonstrationsprojekt. I landdistrikter og mindre byer til fremme af husholdningernes sol vand opvarmningsanlægget, sol og sol komfurer. 2020, nationalt varme indsamling område på op til 300 millioner kvadratmeter af sol vandvarmere og andre solar termisk udnyttelse, årlige alternativ energikapacitet på 60 millioner tons af standard kul.

I de seneste år planlægning Ministeriet for boliger, Finansministeriet om de vedvarende energikilder akt indført "vedvarende energikilder bygningen demonstration" projektet, for at tilskynde til og fremme lokale regering i opbygningen af et forenet design, anvendelsen af solvarmeanlæg. Liang Junqiang siger "Tolv-fem" periode, staten til opbygning integreret solenergi udvikling vil også øge intensiteten af politikker til fremme af, fra den oprindelige demonstrationsprojekt viste landdistrikterne county og andre områder af byen under opgraderingsprocessen, og ville yderligere udvide antallet af model byer. ”

Bryde igennem den traditionelle tænkning

Dette år, vil den centrale regering blive bygget i landet i år til 10 millioner enheder af almene boliger i de næste 5 år at bygge urban lav indkomst boliger projekter til 36 millioner enheder. Udgivelsen af denne politik, igen omrøring hot bygning integreret solar thermal indenlandske virksomheder til at deltage i udviklingen af entusiasme og motivation. Linuo Paradigma, sol, regn og andre virksomheder er også klart, at muligheden for at drage fordel af billige boliger, fremme bygning-integrerede applikationer.

Fremtidige udvikling af solenergi selskaber skal være "efterspørgslen, fra synspunkt af byggeri og ejendomshandel udvikling virksomheder til at løse varmtvandsforsyning og giver dem reelt behov for systemløsninger og -tjenester." For at bryde den nuværende flaskehals for at begrænse oprettelsen af integrerede solar thermal program.