Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

Sol LED Street lys vil erstatte den AC LED Street

Aug 04, 2015

Nu kan have meget få mennesker tvivler på fordelene ved LED gadebelysningen i forhold til HPS lampe. Men det er beklageligt, at de fleste af LED lamper stadig anvendes AC strømforsyning, AC-kredsløb på den ene side lys teknologi er allerede er meget moden, og solar gadelygter der er mange usikre faktorer, på den anden side den vigtigste overvejelse var den oprindelige investering er for stor til at ignorere de mange fordele af solenergi.

Kendte solar-en af de vigtigste fordel er, at det er en uudtømmelig og reneste vedvarende! Det vil løse jordens opvarmning problem! Det vil i sidste ende erstatte alle energi!

Skiftende LED lys, sol LED lys?

Men virkelig ønsker at erstatte alle energi med solenergi er stadig en langvarig og vanskelig opgave, selvom solar energy overalt, men dens samling har brug for nogle eksponering område. Ørkenen er den mest ideelle placering, men langdistance transmission og distribution vil forbruge en stor mængde af dyre kobbertråd, kun værdien ved siden af de øde byer at afprøve. Mens der i tætbefolkede områder i store byer er meget vanskeligt at finde sådan en tom åbne steder. Begrænset af de økonomiske betingelser i landdistrikterne, og er usandsynligt, at nu på en stor skala. Nogen nye ting er det bedst at starte fra lappeløsninger, og brugen af "hjemmeavlede" tilgang, gadebelysning er en af de bedste første sol pilotprojekt. Derudover skal energi bevarelse og emission reduktion være anbefalet af regeringen, selv som Tyskland som statstilskud til at sælge. Heldigvis Street projekt er regeringens projekt, er udført af regeringen budgivning. Regeringens politiske beslutningstagere skal forstå tydeligt, LED lamper er sikker på at erstatte højtryks natrium lampe, på samme tid, sol LED Street lampe er bestemt til at erstatte AC power LED lys.