Hjem > Kultur & Nyheder > Indhold

Sydsudan 180PCs Alle I En Solar LED Street Light I september 2017

Sep 06, 2017

Sydsudan er beliggende i østafrika og et landlocked land. Det er en af ​​verdens mindst udviklede lande, på grund af den dårlige økonomi i dette land er det ekstrem mangel på elektricitet, infrastruktur og social velfærd. Så All-in-One Solar LED Street Light-ordren er en fattigdomsbekæmpelse i Sudan.

Baseret på lokale solforhold giver indkøbschef os deres krav og design til konfigurationen af ​​40W All In One Solar LED Street Light og 7M Pole. Efter at have talt og bekræftet med vores tekniske ingeniør, er deres design rimelig, så sættes vi i produktion så hurtigt som muligt. Når de modtager hele All In One Solar LED Street Light og installeret dem, er NGO'en meget tilfreds med projektet. Det giver en masse bekvemmelighed for de lokale folk at rejse om aftenen. Alle mennesker er meget glade efter installationen. Derfor besluttede NGO at investere mere for at hjælpe mere fattige steder.

Bestillings Antal: 180PCs 40W Alt i en Solar LED Street Light

Bestillings Antal: 60PCs 250W Solar Panel

Bestillings Antal: 60PCs 200AH / Terminal

Belysningstid: 11-12 timer / nat * 3-4 overskyet regntidsdage (med dæmpningsfunktion).

333.jpg


Vi, BR SOLAR, Behandle kunden som vores Gud, vær opmærksom på kvalitet.

Hvis du vil vide mere om os, velkommen til at skrive : www.cnstreetlight.com

 

Tilsynsførende Ved BR SOLAR, Anvendt I Mere end 110 Lande.

Tlf .: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Tak for din tid at læse og dele informationen fra South Sudan 180PCs All In One Solar LED Street Light, og hvis du er interesseret, send mail eller ring til os.